CODE
No items found.
location: 
London Borough of Barnet
services: 
Architecture
use: 
Residential
status: 
Planning Granted

Adjacent to Mill Hill underground station, proposals were developed to provide a new-build block of flats consisting of 9 residential units following a previous approval for the site providing 7 units.

The design adopts a sleek and linear appearance utilising limestone and brick cladding to frame large window openings. Introduction of balconies provides outdoor space for each flat.

An application has been submitted to the London Borough of Barnet for an enhanced scheme providing nine units, including an additional family-sized unit.

View our other projects

Wickford
Residential Renovation
Mixed Use Scheme
New Build
Residential Development
New Build
Residential Development
Mixed Use
Residential Development
Backland Development
Commercial Development
New Build
Residential Development
Residential Development
Commercial
Backland Development
Upward Extension
Backland Development
Extension and Refurbishment
Redevelopment
Mixed Use
Upward Extension
Mixed Use
Commercial
Friern Barnet
New build