CODE
No items found.
location: 
London Borough of Newham
services: 
Architecture and Planning
use: 
Commercial
status: 
Planning Granted

Located on an industrial site in Woolwich, in collaboration with our client, UPP developed a vision to breathe life into an emerging area with recycled and adapted shipping containers forming a new hub. The shipping containers provide commercial and office spaces arranged over three levels accessed from terraced communal areas.

Providing flexibility at its core, the scheme can be altered if needed by adding or reducing the number of containers on site.

After submission of a clear Construction Management Plan, the project was granted planning permission for five years by Newham Council in early 2021.

View our other projects

Residential Development
Wickford
Residential Renovation
Mixed Use Scheme
New Build
Residential Development
New Build
Residential Development
Mixed Use
Residential Development
Backland Development
New Build
Residential Development
Residential Development
Commercial
Backland Development
Upward Extension
Backland Development
Extension and Refurbishment
Redevelopment
Mixed Use
Upward Extension
Mixed Use
Commercial
Friern Barnet
New build